BASCHET. Titlul, ţinta noilor jucători ai CSM Oradea

Data publicării:
sport noi

Gary McGhee şi Marcus Hatten vin din Bundesliga şi îşi doresc devină campioni în România cu echipa lui Achim.

„Baschetul se poate juca oriunde în lume, de aceea nu cred că este un pas în spate pentru mine. Am venit aici cu un scop anume: să câştig campionatul. Ştiu că nu va fi uşor", este de părere Marcus Hatten.

„Nu a fost greu să aleg Oradea, echipă pentru care abia aştept să joc, mai ales că a fost şi în finala cupei", a declarat Gary McGhee, pivotul CSM Oradea.

Campion cu CSU Ploieşti în ultimul sezon, croatul Ante Krapic recunoaşte că a ales Oradea cu sufletul. Atmosfera creată de fanii roş-albaştri în ultima finală a Ligii Naţionale de baschet a contat şi ea în alegerea făcută. La aceasta s-a adăugat strategia celor de la CSU Ploieşti, care în acest an par să meargă pe o echipă şi mai scumpă decât în sezonul trecut.

„Agentul meu m-a sunat la zece zile după terminarea campionatului şi m-a întrebat dacă vreau să vin la Oradea. Nu mi-a luat mult timp să aleg să joc aici fiindcă este o echipă bună", a explicat Krapic.

Adrian Guţoaia, cel de-al patrulea jucător transferat de orădeni, va fi prezentat după cantonamentul de la Debreţin, alturi de noul secund a lui Cristian Achim, sârbul Milan Mitrovic.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Jozsef Feher
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri