BASCHET. Ultimul meci de la Oradea al semifinalei CSM - U-BT, azi, de la 20:15

Data publicării:
sport baschet vineri cluj

Lupta pentru un loc în finala Ligii Naționale de baschet masculin va programa în această seară, în Arena Antonio Alexe, o nouă bătălie între Oradea și Cluj. Campionii de la CSM CSU are în plan doar victoria în meciul patru al semifinalei, singura care îi mai poate da speranțe pentru accederea în ultimul act al competiției.

"Meciul patru va fi mult mai greu. Vă asigur că nu va fi ușor. Pe de altă parte nimic nu este ușor în viață, așa că ne dorim foarte tare să-l câștigăm", spune Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Un nou succes al celor de la CSM CSU ar egala situația în semifinală și totul s-ar decide în partida a cincea, de la Cluj-Napoca. U BT continuă să aibă prima șansă, dar numai dacă, spune tehnicianul Mihăiță Silvășan, echipa sa a învățat ceva din înfrângerea suferită în meciul al treilea.

"Nu mai trebuie să intrăm în meci așa cum am intrat. Trebuie să găsim soluții ca să fim motivați, ca să avem o intensitate mai bună și să răspundem într-un mod mult mai pozitiv pentru noi la ceea ce ne dă adversarul", explică Mihăiță Silvășan, antrenorul U BT Cluj-Napoca.

Al patrulea joc al semifinalei dintre CSM CSU și U BT Cluj-Napoca este programat pentru ora 20:15 și este transmis în direct de Digisport 4.

Reporter: Nicolae Mihalcea / Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri