BASCHET. Victoria care aduce liniştea: CSM Oradea - SCM Craiova 99-74

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet CSM Craiova

CSM CSU Oradea a învins fără drept de apel SCM U Craiova, într-un meci în care oltenii au evoluat mult sub aşteptări. Cu moralul zdruncinat după eşecul de la Galaţi, orădenii au jucat concentraţi şi au taxat fiecare ezitare a adversarilor.

Gazdele s-au distanţat la 34 de puncte la intrarea în sfertul patru, astfel că pe final Cristian Achim a mizat doar pe jucătorii români. S-a terminat 99-74 şi CSM dă semne de revenire după startul ratat de campionat.

"Mă bucur foarte tare că băieţii au dat dovadă de caracter şi şi-au arătat adevărata valoare. Şi eu spun că aceasta valoarea lor şi valoarea noastră. E adevărat că nici Craiova nu a jucat la nivelul ei", este de părere Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

"E o mare dezamăgire pentru mine. Am mai pierdut meciuri până acum, dar de fiecare dată ne-am ţinut aproape de adversar. Astăzi ne-a lipsit: spiritul de sacrificiu, efortul", a declarat Yoram Hadar, antrenorul echipei SCM U Craiova.

Cel mai bun marcator al orădenilor a fost Nemanja Milosevic, cu 22 de puncte, secondat de Muhamed Pasalic. Cheia succesului a stat însă în compartimentul defensiv, acolo unde CSM CSU a dezamăgit în deplasarea de la Galaţi.

Liga Naţională se întrerupe în următoarele trei săptămâni pentru a permite echipei naţionale să dispute meciuri din campania de calificare la Eurobasket. Următorul joc al "leilor roşii" va avea loc pe 2 decembrie, la Cluj-Napoca, împotriva campioanei Universitatea BT.

Reporter: Adrian Ciucuriţă
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri