BIHOR. Accident în lanţ pe DN 1. Trei persoane au fost rănite şi patru vehicule, avariate

Data publicării:
carambol Sacadat2

Totul s-a întâmplat luni seara, la intrarea în comuna Săcădat, după ce un autocamion a frânat brusc. Rând pe rând, de acesta s-au izbit alt camion, un autocar şi o maşină, aflate în spate. 

Constantin Cemeic, liderul grupului de pasageri din autocar: "Fiind în față acolo, am văzut deodată că mașinile, TIR-urile au frânat sau au stat pe loc, nu știu. Când am văzut că autocarul s-a apropiat foarte, foarte tare de TIR,n-a avut timpul necesar pentru... avea viteză, era în coloană, nu știu."

Potrivit medicilor, şoferul autocarului şi încă o persoană aflată lângă el au suferit leziuni grave la picioare. În urma impactului, aceştia au rămas încarceraţi între fiare şi au avut nevoie de ajutorul celor de la descarcerare pentru a fi eliberaţi. Un alt pasager din autocar a fost de asemenea, rănit, dar mai uşor. Toate cele trei victime au fost transportate la spitalul Judeţean din Oradea.

"- De unde veneați cu autocarul?
- Din Italia.
- Și unde mergeați?
- La Piatra Neamț.
- De când stați aici acum?
- De o oră, aproximativ."

Poliţiştii fac verificări ca să afle de ce unul dintre camioane a frânat brusc. În urma accidentului, traficul pe DN 1 a fost blocat aproape o oră.

Reporter: Orsolya Nagy
Operator: Constantin Gheorghiță

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri