BIHOR. O fetiță și tatăl ei, înecați într-o baltă

Data publicării:
INECATI BUN

Dramă într-o comună din Bihor. O fetiță de 11 ani și tatăl ei au murit înecați într-o baltă formată într-o groapă adâncă de peste doi metri excavată în localitatea Viișoara. Tragedia s-a întâmplat sâmbătă după-amiaza, iar dispariția celor doi a fost anunțată printr-un apel la 112.

foto cu caracter ilustrativ

Primele informații au indicat faptul că două fetițe au alunecat în baltă, iar tatăl lor a sărit să le salveze. Doar una dintre copile a reușit să ajungă pe mal, ajutată de mama sa. În schimb, bărbatul și a doua fetiță au dispărut sub apă.

Pompierii din Marghita, asistați de o echipă de prim-ajutor și de două echipaje de salvatori de la Ambulanță, au început imediat căutările. Tatăl şi fiica lui au fost găsiţi la aproximativ trei metri de marginea bălții.

"Cele două victime, aflate în stop cardio-respirator, au fost aduse de către pompieri la mal și predate personalului medical și paramedical prezent la fața locului, care a efectuat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, fără rezultat, medicul declarând decesul bărbatului, în vârstă de 55 de ani și al fetiței, în vârstă de 11 ani", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, căpitanul Camelia Roşca.

În vârstă de 10 ani, sora fetei decedate a fost transportată la spital.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri