BIHOR. O mașină de Poliție, vandalizată cu toporul. Agenții au tras focuri de armă ca să-l oprească pe agresor

Data publicării:
masina Politie lovita1

Incidentul s-a petrecut joi seara. După ora 23, locatarii unei clădiri din centrul comunei Sârbi au auzit scandal pe terasa unui bar. L-au observat pe bărbatul de 57 de ani, care, cu un topor în mână, spărgea mobilierul și geamurile unui bar, aflat la parterul clădirii. Oamenii nu au îndrăznit să se apropie, știind că este vorba despre un bărbat violent, cu antecedente.

După ce a spart geamurile barului din sat, bărbatul s-a îndreptat către un stand cu butelii și a vrut să le dea foc. 

Un echipaj de Poliție a încercat să-l oprească. Bărbatul nu s-a oprit și a aruncat cu o piatră în girofar și a lovit cu toporul mașina agenților. Au fost distruse aripa dreaptă, parbrizul, oglinda și geamul de la ușa dreaptă din spate.

Un polițist a fost nevoit să scoată pistolul.

"A tras 3 focuri de avertisment în plan vertical, moment în care a fost atacat din nou de către agresor. În consecință, polițistul a executat alte nouă focuri de armă din care două gloanțe i-au atins gamba piciorului stâng și pulpa piciorului drept", spune subcomisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Încătușat de polițiști, agresorul a fost preluat de un echipaj SMURD și dus la Spitalul Județean, pentru îngrijiri. Mașina vandalizată a agenților a fost adusă la Oradea, unde va fi reparată. Scandalagiul este cercetat acum de procurori, sub acuzaţia de ultraj.


reporteri: Bogdan Costea, Florina Fofiu
operator: Darius Pop

editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri