BIHOR. O tânără imobilizată la pat a murit într-un incendiu

Data actualizării: Data publicării:
incendiu casa noaptea

O femeie de 30 de ani a murit nopatea trecută într-un incendiu care a afectat casa în care locuia în localitatea Cadea, din județul Bihor. Tânăra era imobilizată la pat și nu a putut să iasă din locuința cuprinsă de fum și flăcări. Alte două persoane au scăpat cu răni ușoare.

incendiu casa noaptea

Incendiul a fost anunțat serviciilor de urgență cu o jumătate de oră înainte de miezul nopții trecute. Spre locul indicat au plecat imediat două echipaje de pompieri și unul de prim ajutor de la Stația Săcuieni, precum și salvatorii de la SMURD Oradea.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta în interiorul locuinţei şi la acoperişul acesteia. După executarea recunoaşterii, au fost identificate în interiorul casei două victime, proprietarii locuinţei, o femeie şi un bărbat în vârstă de 45 ani respectiv 34 ani. Femeia a suferit arsuri de gradul II – III la nivelul feţei şi membrelor superioare, iar bărbatul a fost intoxicat cu fum”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, maiorul Ciprian Tămaş.

Înainte de a fi transportaţi la Spitalul Judeţean din Oradea, cei doi le-au spus pompierilor că în locuinţă se mai afla o tânără de 30 de ani. Echipele de intervenţie au găsit-o carbonizată într-o cameră. Imobilizată la pat, victima nu s-a putut salva din faţa focului.

Pompierii au terminat operaţiunile de stingere în jurul orei 1 şi au stabilit că focul a izbucnit de la o lumânare. În incendiu au fost distruse o mare parte din acoperiş şi o întreagă cameră.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: arhivă/ ISU Crişana

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri