Bihorul, în paginile unui ghid turistic

Data publicării:
lansare ghid

Ghidul lansat de Ovidiu Pop cuprinde, pe lângă ilustraţii, toate informaţiile necesare unui turist care vizitează judeţul. Sunt adunate date legate de climă, istorie, monedă, numere de telefon ale unor locuri de cazare şi restaurante ori hărţi. Lucrarea oferă şi expresii uzuale traduse în trei limbi.

"În acest judeţ am identificat câteva zone turistice: Câmpia Ierului sau zona Barcăului, Câmpia Crişurilor, zona Văii Crişurilor, Ţara Beiuşului şi partea bihoreană a munţilor Apuseni, munţii Bihor-Vlădeasa", spune Ovidiu Pop.

Ghidul a fost tipărit în 4 mii de exemplare. Nu e mult, susţin oficialii Primăriei din Oradea, care preconizează o creştere a numărului de turişti în următoarea perioadă.

"Răsfoind ghidul, prin modul în care este conceput, fotografiile şi explicaţiile diferitelor obiective turistice, domnul Ovidiu Pop a reuşit să creeze acea atractivitate şi să dea o substanţă acestui material", este de părere Ovidiu Mureşan, viceprimarul Oradei.

Ghidul va fi distribuit în centrele de informare turistică, chioşcurile de ziare, magazinele cu suveniruri şi va putea fi achiziţionat la preţul de 30 de lei.

Reporter: Diana Grad
Operator: Constantin Gheorghiţă

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri