BILANȚ SPORTIV. Larisa Florian, cel mai bun sportiv bihorean în 2016

Data publicării:
sport gala DST

Pentru al cincilea an, performanţele Larisei Florian, vicecampioană mondială de judo tineret şi multiplă campioană naţională, i-au adus titlul de sportivul anului. Ea a fost recompensată în cadrul Galei Sportului Bihorean.

„Anul 2016 a fost un an din care am învăţat foarte multe. Am avut la un moment dat o perioadă în care pot să spun că am decăzut, dar - mulţumesc lui Dumnezeu - am reuşit să urc", spune Larisa Florian, sportiva anului 2016.

Performanţe remarcabile a avut şi atletul Laviniu Chiş, care a cucerit în acest an nu mai puţin de 14 medalii.

„A fost cel mai bun an spun eu deoarece am avut foarte mulţi oameni în spate care m-au ajutat şi într-adevăr a fost muncă mult mai titanică faţă de anul trecut", susţine Laviniu Chiş, multiplu campion naţional de semifond.

Podiumul celor mai buni trei sportivi bihoreni din 2016 a fost completat de judoka Lorena Podelenczki, vicecampioana europeanã de tineret, la Tel Aviv: „Mi-am îndeplinit în mare obiectivele pe anul 2016 şi totuşi sper ca anul viitor să fie mai bun."

Premii acordate de Direcţia de Sport şi Tineret Bihor au primit Bianca Benea, Eliza Molnar şi Francesca Pop. Dupã nouã ani în care a dominat topul, în 2016 echipa de polo CSM Digi a fost detronatã de baschetbaliştii orãdeni, campioni în premierã. La sporturi neolimpice Cãtãlin Topai a fost desemnat cel mai bun sportiv.

„Au fost câteva rezultate care au ieşit din comun. Important este că sportivii orădeni şi bihoreni au ţinut steagul sus", a remarcat Petruţ Drăgan, directorul DJST Bihor.

Premii speciale au primit arbitrul FIFA Octavian Şovre, arbitrul de polo Adrian Alexandrescu şi Alexandru Lungu.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiþã

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri