Cadavrul unui necunoscut, găsit în fosa septică a Spitalului Judeţean Satu Mare

Data actualizării: Data publicării:
spital satu mare2

Descoperire șocantă la Spitalul Județean din Satu Mare. Cadavrul unui bărbat decedat de aproximativ 4 luni a fost găsit, marți dimineață, în fosa septică din curtea instituției medicale. Până în prezent nu se cunoaște nici identitatea persoanei, dar nici cum a ajuns trupul neînsuflețit acolo. Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a deschis acum o anchetă pentru a face lumină în acest caz.

“Apelul la 112 a fost dat marţi, în jurul orei 11:30, când o echipă de angajați ai companiei de apă și canal din Satu Mare a făcut macabra descoperire”, a relatat Izabela Jurasko, corespondent Digi24 Oradea.

Când au deschis fosa septică din curtea Spitalului Județean Satu Mare pentru a o goli, oamenii au avut un șoc. Au văzut mai întâi o mână și au crezut inițial că este vorba despre un manechin. Abia apoi au realizat că aveau în fața ochilor trupul neînsuflețit al unui om.

“A fost identificat un cadavru de sex masculin care, la prima examinare, nu prezenta urme de violență și care a fost depus la morga spitalului județean în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei morții”, a precizat Radu Silaghi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Satu Mare.

Potrivit medicilor legiști, bărbatul, al cărui trup se afla deja în stare avansată de putrefacţie, a decedat cu aproximativ 4 luni în urmă. Rămâne un mister pentru moment atât cauza morții, dar mai ales cum a ajuns cadavrul în fosa septică a spitalului județean.

„Părerea mea e că a fost omorât și aruncat acolo. Singur nu putea, pentru că o groapă septica are un capac”, spune un localnic.

Locuitorii se arată îngrijorați de faptul că macabra descoperire a fost făcută tocmai în curtea spitalului județean.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare care a deschis o anchetă. Abia după identificarea cadavrului pe baza necropsiei, procurorii vor putea emite ipoteze despre modul în care bărbatul a ajuns tocmai în fosa septică.

Conducerea Spitalului Județean Satu Mare a refuzat să comenteze situația, precizând că nu poate oferi detalii atâta timp cât există o anchetă în desfășurare.

Reporter: Izabela Jurasko
Operator: Kristian Kosa
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri