Cătălin Cherecheş a revenit la Primăria Baia Mare

Data publicării:
Chereches

Baia Mare este condusă, din nou, de Cătălin Cherecheş. Primarul reales după ce a candidat din spatele gratiilor, unde a fost trimis pentru suspiciuni de corupţie, a revenit de azi în fruntea administraţiei locale. Cătălin Cherecheș a scăpat de controlul judiciar în dosarul în care este cercetat pentru luare de mită.

Magistraţii Curţii de Apel Cluj i-au ridicat şi interdicţia de a comunica în mod direct sau indirect cu patru martori din proces. Imediat ce a primit sentinţa, Cherecheş s-a întors la Primărie şi a organizat o întâlnire cu jurnaliştii.

Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare: "Am astăzi încrederea reînnoită în justiţie şi în instituţiile statului şi cred că acest proces nu trebuia să se întâmple, viciind drepturile mele şi drepturile cetăţenilor blocând un oraş. Mă voi lupta pentru a-mi dovedi nevinovăţia într-un stat în care în care instituţiile trebuie să îţi dovedească vinovăţia. Am pretenţia ca toţi cetăţenii să ştie care este traiectoria acestui oraş şi le garantez că traiectoria va fi una pozitivă spre lumină, curăţenie şi condiţii mai bune de viaţă."

Dorel Mureşan, consilier local: "Este o revenire la normalitate, este o corecţie a unei mici erori care s-a strecurat în procesul de justiţie şi s-a intrat într-o stare de bine pentru Baia Mare, pentru băimăreni şi pentru comunitatea noastră."

Ştefan Pop, consilier local: "Mare bucurie pentru noi, cei care vom lucra în continuare şi care am lucrat mulţi ani alături de Cătălin Cherecheş în proiectele pentru municipiul Baia Mare. Adevărul şi-a spus cuvântul şi a ieşit la iveală, exact ce trebuia. El trebuia să revină la funcţia de primar ales al municipiului Baia Mare."

Reporter: Izabela Jurasko
Operator: Kristian Kosa
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri