CJ Bihor | Soluţie de avarie pentru plata salariilor

Data actualizării: Data publicării:
bani lei salarii

Conducerea Consiliului Judeţean Bihor a găsit o soluţie de avarie pentru plata salariilor pentru luna septembrie. Angajaţii instituţiei vor primi câte o mie de lei în numerar, sub forma unei plăţi anticipate.

Banii vor putea fi ridicaţi de la casieria Consiliului Judeţean Bihor. Cel mai probabil, restul sumelor vor fi acordate după ce într-o viitoare şedinţă a CJ Bihor va fi votat proiectul de hotărâre care reglementează plata salariilor.

Asta dacă blocajul din ultima perioadă cauzat de conflictele dintre PSD-UDMR-ALDE şi PNL va fi depăşit.

"Ţinând cont de situația creată în ultimele săptămâni prin imposibilitatea de a se întruni plenul Consiliului Județean Bihor, și implicit, neadoptarea H.C.J.-ului ce reglementa situația salariilor, conducerea instituției a ales să aplice o soluție intermediară, anume, acordarea unor plăți anticipate – drepturi salariale pentru luna septembrie 2017. Astfel, au fost întocmite state de acordare a acestor drepturi, prin care fiecare salariat al aparatului propriu al Consiliului Județean Bihor să poată ridica 1.000 lei în numerar, de la casierie", se arată în informarea de presă a CJ Bihor.

Redactor: Adrian Ciucuriţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri