Colinda celor 300 de copii. Elevii de la liceul greco-catolic din Oradea au ieşit la colindat prin oraş

Data publicării:
mosuleti

Trecătorii aflaţi dimineaţă în centrul Oradei s-au oprit pentru câteva clipe să asculte colindele celor 300 de copii. Îmbrăcaţi ca nişte adevărate ajutoare ale Moşului, cei mici s-au îndreptat mai întâi spre Episcopia Greco-Catolică de Oradea. Au fost primiţi chiar de episcopul Virgil Bercea.

„Doamnele învăţătoare sunt extraordinare pentru că v-au învăţat nişte lucruri fantastic de frumoase. Felicitări vouă, doamne învăţătoare, şi părinţilor. Sărbători fericite!", le-a transmis înalta faţă bisericească.

Copiii s-au îndreptat apoi spre unul dintre cele mai reprezentative locuri din oraş, pasajul Vulturul Negru, şi i-au colindat pe jurnaliştii Digi24 Oradea la sediul RCS-RDS.

Veselia şi voia bună oferită în dar de cei 330 de colindători a fost răsplătită de gazde cu un cadou din partea lui Moş Crăciun.

„Avem cu noi 11 clase din segmentul primar, clasele step-by-step. Am venit să colindăm, să aducem vestea bună şi bucuriile. Vrem să dăruim iubirea care ne este oferită în dar de la pruncul Isus", spune Mariana Lucaci, învăţătoare.

„Am colindat, ca să aducem voie bună la toată lumea."

„Vrem să aducem zâmbetul pe faţa oamenilor."

Călătoria micilor colindători s-a încheiat după mai bine de două ore, cum altfel decât printr-un cântec de Crăciun, în faţa teatrului din Oradea.

Reporter: Laura Breb
Operatori: Constantin Gheorghiţă, Darius Pop, Robert Rezmuves
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri