Concert de muzică clasică, la Oradea. Invitată este Laura Bretan, finalistă a concursului "America's Got Talent"

Data publicării:
city opera

Laura Bretan, adolescenta care a câștigat concursul "Românii au talent" și a intrat în finala celui mai popular concurs de talente din Statele Unite, va concerta pentru prima dată în Oradea. Tânăra artistă va cânta pe 5 mai, în cetatea din oraș, în cadrul primei ediții a evenimentului City Opera.

"Dorinţa noastră este să oferim evenimente de clasă, de anvergură, pentru că Oradea nu are în acest moment o paletă suficient de diversificată şi de calitate de evenimente culturale. Am început cu ideea de a avea români care sunt pe scenele internaţionale, iar Laura Bretan, după ce am auzit de ea, ne-am dorit foarte mult să reuşim să o aducem", spune Ovidiu Niculaş, directorul City Opera.

Alături de Laura vor fi prezenți alți doi români cunoscuți pe plan internațional: soprana Diana Oros și basul Geani Brad. Aceștia vor fi acompaniați de corul și orchestra PROART, sub bagheta dirijorului Ovidiu Niculaș. Evenimentul va aduce publicului orădean fragmente de muzica clasica din operele lui Mozart și Verdi, dar și musical-uri celebre și muzică de film.

Biletele sunt deja puse în vânzare, iar prețurile variază între 30 și 120 de lei. Este prima ediție a evenimentului City Opera, care își propune să aducă an de an evenimente culturale de calitate.

Reporter: Bianca Firezar
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri