Crăciunul, lângă bradul din restaurant sau club

Data publicării:
stire2 20craciun 20211112-34512

Majoritatea localurilor păstrează tradiţia şi pregătesc meniuri specifice sărbătorii Naşterii Domnului. Unul dintre restaurantele din Oradea este rezervat aproape în totalitate de cei care vor să schimbe peisajul şi să petreacă în oraş.

"Preparate tradiţionale româneşti, maghiare, internaţionale însoţite de vinuri de calitate din cele mai bune podgorii, nu uităm de cozonaci, de împodobirea bradului", spune Maricica Maria Bondici, directorul unui restaurant oradean.

Nici cluburile nu se lasă mai prejos şi pregătesc petreceri speciale condimentate cu reduceri la toate băuturile. Petrecăreţii au început deja să rezerve locurile din discoteci pentru a fi siguri că vor avea o seară de Crăciun perfectă.

"Pentru noaptea de Crăciun aşteptăm toţi clienţii să vină să se distreze în singura locaţie de cinci stele din oraş, îi aşteptăm cu cele mai bune promoţii din oraş", spune Radu Torjoc, Pr-ul unui club din Oradea.

În privinţa petrecerii Crăciunului, părerile orădenilor sunt împărţite. Unii vor cu orice preţ să scape de acasă pentru o seară de pomină, pe când alţii vor să-l petreacă acasă, în familie, ca în fiecare an.

Preţurile meniurilor pentru Crăciun variază între 70 şi 200 de lei pe persoană, în funcţie de meniu şi de locaţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri