Crimă în Bihor. Un agent imobiliar a fost ucis cu lovituri de cuțit în Salonta

Data actualizării: Data publicării:
POLITIE CRIMA

Un bărbat în vârstă de 61 de ani a fost găsit fără suflare duminică dimineața, în curtea unei case din Salonta. Potrivit presei locale, Gheorghe Baciu a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit.

POLITIE CRIMA

Cadavrul a fost descoperit duminică, cu puțin înainte de ora 10, în spatele Poliției din Salonta. Mașina bărbatului se afla în fața unei case de vânzare, iar trupului lui neînsuflețit a fost găsit în curtea locuinței.

Potrivit unor informații, descoperirea a fost făcută chiar de proprietara locuinței puse de vânzare. Femea a văzut mașina lui Gheorghe Baciu în fața casei și a intrat în curte.

Plin de sânge, se pare că bărbatul a fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit. Nu este exclus ca omorul să fi fost comis sâmbătă.

Anchetatorii nu au oferit amănunte despre acest caz și nici dacă există suspecți. "Specificul speţei şi stadiul anchetei nu permit comunicarea, la acest moment, a altor informaţii decât confimarea faptului că la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor se află în lucru un dosar având ca obiect infracţiunea de omor - evenimentul de la Salonta despre care am fost sesizaţi azi", a transmis jurnaliştilor, într-un mesaj, prim-procurorul adjunct al Parchetului Judeţean Bihor, Maria Cotrău.

Redactor: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri