CSM Digi Oradea, pentru a noua oară consecutiv campioană națională la polo pe apă!

Data publicării:
polo

Orădenii câştigaseră şi primele partide ale finalei, cu 13-9 şi 13-8, ambele în bazinul ''Ioan Alexandrescu''.

În ultimul meci, Steaua a marcat rapid două goluri, dar campioana a revenit spectaculos, a punctat de patru ori, prin Ramiro Georgescu, Tibi Negrean şi Roland Szabo (2), astfel că la încheierea primului sfert scorul era de 4-2 pentru oaspeţi. În sfertul al doilea, după ce Andrei Creţu (CSM) a primit cartonaş roşu pentru lovirea unui adversar, vizitatorii au mai punctat o dată, prin Georgescu, dar Miroslav Randic a refăcut diferenţa de pe tablă, astfel că la jumătatea confruntării scorul a fost de 5-3 pentru echipa antrenată de Ciprian Cîmpianu.

Echilibrul s-a menţinut şi în sfertul al treilea, când pentru Steaua au înscris Andrei Buşilă şi Nicolae Diaconu, iar pentru oaspeţi Kalman Kadar şi Georgescu. În ultimul sfert, Steaua s-a apropiat la un gol, prin reuşita slovenului Matej Nastran, dar ''veteranul'' Ghiţă Dunca şi Milos Korolija au dus diferenţa la trei goluri (9-6) pentru CSM. Steaua a căutat egalarea, dar nu a reuşit să înscrie decât de două ori, prin Petar Filipovic şi Nastran, pierzând cu 8-9, după ce a irosit ultimul atac al meciului.

Steaua a fost pregătită în acest meci de Gelu Lisac, după ce antrenorul Ionuţ Angelescu a fost demis în cursul acestei săptămâni.

Echipa din Ghencea a cucerit în acest sezon Cupa României. 

Partida a fost transmisă în direct de Digi24 Oradea.

preluare digisport.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri