CSM Oradea | În 2017, şefii clubului îşi doresc reeditarea performanţelor de anul trecut

Data publicării:
sport CSM

Clubul Sportiv Municipal Oradea continuă pe aceeaşi linie a performanţei şi în 2017, atât la sporturile de echipă, cât şi la cele individuale. Campion anul trecut, la judo, baschet masculin şi atletism şi vicecampion la polo, clubul este pregătit să atingă cel puţin acelaşi nivel.

Mai mult, participant în premieră în grupele Champions League la baschet, CSM Oradea va bifa peste cinci zile şi prima finală europeană, cu echipa de polo.

„Ne aflăm în faţa a trei obiective foarte mari şi foarte importante, la finalul cărora sper să ne bucurăm cu toţii", spune Şerban Sere, preşedintele CSM Oradea.

Primul succes de prestigiu a venit însă la judo. Titlul naţional obţinut de Larisa Florian la Cluj a fost dublat săptămâna trecută de aurul în Grand Slam-ul de la Baku.

„CSM în acest an, eu cred că a avut rezultate bune spre foarte bune, nu numai la cele secţii amintite, ci şi celelalte", susţine Sere.

În topul secţiilor de la CSM Oradea se mai află scrima, prin Bianca Benea, medaliată cu bronz la europenele de cadeţi şi campioană naţională de juniori

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri