CSU Oradea şi-a ales sportivul anului

Data publicării:
sport csm Oradea 191214

Podiumul a fost completat tot de secţia de tir sportiv prin Teodor Iancu.

„Apreciez foarte mult tot suportul din partea antrenorilor, familiei şi tot clubul. Toată Universitatea şi-a adunat forţele să ne ofere cele mai bune condiţii pentru antrenament şi pentru buna performanţă pe care am realizat-o nu numai eu ci şi ceilalţi colegi de la clubul mare", spune Francesca Pop, sportiva anului 2014 la CSU Oradea.

Pentru sportiva anului, desemnarea sa în fruntea ierarhiei clubului cântăreşte mai mult decât titlul naţional obţinut anul acesta.

„Sunt mai mulţi oameni care se bucură pentru tine atunci când este pe locul unu la un clasament pe judeţ sau la un clasament universitar, decât atunci când eşti la un podium, pentru că nu toată lumea realizează ce înseamnă un podium. Dar când efortul e adunat, colectiv, atunci toată lumea realizează ce înseamnă efortul de un an de zile."

Topul celor mai buni sportivi a fost completat la sporturi neolimpice de secţia de karare kyokushin, condusă de soţii Wallmen. Viviana Chirilă s-a clasat pe locul întâi, urmată în clasament de Marius Ilaş şi Laura Moldovan.

Cât priveşte clasamentul pe echipe, vicecampioana naţională de baschet masculin, CSM-Universitatea Oradea a ocupat prima poziţie, urmată de echipa de baschet feminin şi de cea de volei feminin.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri