Din redacţie, pe poligon | Jurnaliştii s-au întrecut la un concurs de tir

Data actualizării: Data publicării:
tir presa

Jurnaliştii bihoreni au dat pixurile pe arme și s-au întrecut joi în poligon, cu ocazia Săptămânii Poliţiei Bihorene. Cei care au obţinut cele mai bune punctaje au fost premiaţi cu diplome şi cupe.

"Armaţi! Aşteptaţi comanda. Atenţie, foc!"

Aşa a început ziua de ieri pentru jurnaliştii bihoreni. La poligonul din cadrul bazei Dinamo, fiecare a tras cinci gloanţe, iar punctele cumulate au decis câştigătorii.

Mircea Codilă, câştigătorul competiţiei, jurnalist "Crişana": "Mi-a plăcut foarte mult, am fost şi anul trecut, sper să vin şi la anul. Acum am făcut 47 de puncte. Mă bucur, mi-a plăcut foarte mult."

Ramona Paşcu, locul 3, jurnalist TTV: "Este o experienţă foarte frumoasă, vin a treia oară la "Cupa Presei". Este un sport frumos, zic eu, şi este bine că mai schimbăm pixul cu pistolul."

Comisar Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor: "Evenimentul de azi a fost dedicat jurnaliştilor, cei cu care noi colaborăm în fiecare zi, care ne sunt alături tot timpul şi care transmit ştirile pe care noi le redactăm în fiecare zi. A fost dedicat lor pentru a le mulţumi pentru această colaborare. Vreau să vă spun că jurnaliştii bihoreni s-au descurcat extraordinar de bine şi le mulţumim."

Câştigătorii primelor trei locuri au primit cupe, iar ceilalţi câte o diplomă. La sfârşitul competiţiei, oamenii legii au făcut o demonstraţie de tir cu arcul.

Reporter: Bianca Firezar
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri