Doi morţi şi zece răniţi în Maramureş, după ce un autoturism s-a ciocnit de un autobuz

Data publicării:
masina lovita1

Accidentul a avut loc dimineaţă, în jurul orei şase, la intrarea în Baia Mare. Şoferul autobuzului care transporta muncitori la o fabrică spune că pur şi simplu s-a trezit cu maşina în faţă.

"A intrat pe contrasens maşina respectivă - nu am ştiut ce vrea să facă - şi a venit direct în faţă", şi-a amintit şoferul autobuzului. "Autobuzul a intrat în staţie regulamentar, (autoturismul - n.n.) o fi venit cu viteză, cu neatenţie şi a intrat direct în autobuz", completează un martor.

Poliţiştii iau în calcul varianta că femeia a aţipit la volanul autoturismului. Atât ea, cât şi un pasager din maşină au murit. Răniţii, dintre care doi din autoturism şi opt muncitori din autobuz, au fost stabilizaţi de medici şi se află acum sub supraveghere medicală.

"La spital au fost transportate 10 victime, din care una în stare deosebit de gravă, încă o victimă cu leziuni severe, celelalte prezentând leziuni uşoare", a declarat Linda Şerbănescu, medic SMURD Maramureş.

"A fost nevoie de descarcerea a patru persoane şi în prezent colegii lucrează la degajarea drumului pentru a se putea relua circulaţia în zonă", a precizat Cornel Băbuţ, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş.

Traficul în zonă a fost blocat mai bine de o jumătate de oră. Asta pentru că la câteva zeci de metri de locul accidentului autospeciala Serviciului de Medicină Legală a fost lovită într-o intersecţie de o maşină care nu i-a acordat prioritate. În acest eveniment nimeni nu a fost rănit.

Redactor: Florina Fofiu
Operator: Kristian Kosa
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri