Doi tineri care consumau produse halucinogene, prinşi de poliţiştii locali din Oradea

Data actualizării: Data publicării:
produse halucinogene tigari droguri
foto: Poliţia Locală Oradea

Doi tineri din Oradea au fost surprinşi de o patrulă a Poliţiei Locale în timp ce consumau ţigarete cu substanţe ilegale halucinogene. S-a întâmplat vineri, la amiază, în zona cartierului Episcopia Bihor.

produse halucinogene tigari droguri
foto: Poliţia Locală Oradea

În timp ce patrulau pe Strada Cimbrului, doi poliţişti locali au surprins doi tineri, de 24, respectiv 22 de ani, care fumau ţigarete cu substanțe vegetale halucinogene.

„Polițiștii locali au constatat că B.M.S.V. (...) și S.D.I. (...), aflaţi într-un autoturism marca Fiat, aveau asupra lor substanțe vegetale de culoare verde-maroniu, 4 pachete de țigarete folosite, 4 mucuri de țigări preparate și 10 pungulițe de plastic goale, precum și o cutie de foițe marca Mascotte”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale Oradea.

Cei doi tineri au fost duşi la sediul Poliției Municipiului Oradea pentru întocmirea dosarelor de cercetare pentru deținere și uz ilegal de substanțe vegetale halucinogene.

Poliţiştii locali îi îndeamnă pe orădeni să anunţe orice încălcare a conduitei civice la Dispeceratul Poliţiei Locale, telefon 0259-969 sau pe e-mail politia.locala@oradea.ro.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri