E oficial: Ilie Bolojan candidează la un nou mandat de primar de Oradea. Mircea Mălan, candidat pentru şefia CJ Bihor

Data publicării:
Ilie Bolojan

Ilie Bolojan şi-a făcut cunoscută dorinţa de a candida la al treilea mandat în fruntea administraţiei orădene. Anunţul a fost făcut în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean Executiv al PNL Bihor.

Bolojan este primar al municipiului din 2008. Atunci a câştigat alegerile locale cu 50,3% din voturi. Patru ani mai târziu, Ilie Bolojan obţinea al doilea mandat de primar cu 66,08% din voturi. Potrivit Asociaţiei Pro Democraţia, citată de portalul ebihoreanul.ro, actualul primar liberal al Oradei se află în topul încrederii localnicilor, care i-au notat activitatea cu 7,2.

În aceeaşi şedinţă, Cornel Popa, copreşedinte al PNL Bihor şi actual preşedinte al Consiliului Judeţean, şi-a exprimat intentia de a candida în acest an pentru un mandat de parlamentar. În aceste condiţii, propunerea liberalilor pentru şefia administraţiei judeţene este Mircea Mălan, actualul viceprimar al Oradei. (foto jos)

Candidaturile lui Ilie Bolojan şi a lui Mircea Mălan vor fi validate în prima şedinţă a Biroului Politic Naţional al PNL.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri