Elena Udrea în Bihor: vizită în Băile Felix şi fotografii pe Corso

Data publicării:
udrea 020914

Elena Udrea s-a oprit prima dată la un complex hotelier din Băile Felix, finanţat din fonduri europene în timpul mandatului său de ministru. Un contra-exemplu, în opinia reprezentanţilor Partidului Mişcarea Populară, faţă de investiţiile pe care le derulează Guvernul Victor Ponta.

"S-a dovedit că USL-ul este o mare cacealma. Nu avem nici acum autostrada Transilvania, nici măcar tronsonul Borş-Suplac, avem în schimb un drum naţional Oradea-Deva care aminteşte de epoca Nicolae Văcăroiu", spune Attila Marton, preşedintele PMP Bihor.

"Mijlocul prin care ei vor încerca să câştige voturi nu este acela de a vorbi cu cetăţenii, de a sta în faţa oamenilor şi de a prezenta lucrurile pe care le-au făcut pentru ei, ci de a încerca să câştige voturi minţind, păcălind, înşelând, promiţând, aşa cum fac acum cu această ordonanţă de urgenţă prin care vor să păcălească primarii să vină la PSD", a declarat Elena Udrea, candidatul la preşedinţie al PMP.

Candidatul PMP spune că votul la alegerile prezidenţiale din noiembrie ar trebui dat pentru calităţile pe care candidaţii le-au demonstrat deja. În opinia Elenei Udrea, Klaus Johannis, candidatul Alianţei Creştin-Liberale la Preşedinţie, este prea puţin cunoscut, iar Victor Ponta nu a făcut nimic altceva decât să crească taxele şi rata şomajului.

"Îi asigur pe colegii mei şi îi asigur pe susţinătorii noştri de aici, din Bihor, că voi câştiga alegerile prezidenţiale. Avem de ales între nişte candidaţi pe care-i ştim; sunt cel mai bun dintre candidaţii înscrişi în această competiţie şi îi asigur pe colegi că din noiembrie continuăm la Cotroceni."

Candidatul PMP şi-a încheiat ziua cu o vizită în centrul Oradei, unde localnicii s-au fotografiat alături de ea. 

Reporter: Orsolya Nagy
Operator: Róbert Rézműves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri