EXCLUSIVITATE Digi24 Oradea. Mihai Giurgiu a declarat la "Divizia locală" că de marţi e noul preşedinte al Consiliului Director al FC Bihor

Data publicării:
Mihai Giurgiu1

Invitatul "Diviziei locale" de la Digi24 Oradea a avut ultima rundă de negocieri chiar cu câteva ore înainte de intrarea în emisiune. Giurgiu a discutat direct cu preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Cornel Popa, cu care de altfel, s-a aflat faţă în faţă pentru prima dată de la debutul tratativelor.

Întâlnirea dintre cei doi a dus la stabilirea unui proiect de preluare a pachetului majoritar al FC Bihor de către omul de afaceri clujean. Primul pas va fi făcut mâine, când Mihai Giurgiu susţine că va fi numit de către AGA al treilea asociat şi preşedinte al Consiliului Director al clubului.

Giurgiu a declarat că îl va confirma în funcţia de preşedinte executiv al FC Bihor pe Mircea Fodor.

"Eu mă pricep la cifre şi la afaceri, iar domnul Fodor la fotbal, astfel că domnia sa se va ocupa în continuare de problemele fotbalistice ale FC Bihor", a precizat Giurgiu.

Şi Gheorghe Silaghi a fost reconfirmat ca antrenor principal al echipei.

În cadrul "Diviziei locale", Mihai Giurgiu a mai afirmat că prima sa decizie va fi aceea de împărţire a sarcinilor în cadrul clubului. Cât priveşte pe cei şapte jucători pe care acesta îşi propune să-i aducă la club, toţi internaţionali de juniori U19, U18 şi U17, de la Academia de Fotbal "Mihai Georgescu", pe care o deţine împreună cu socrul său, ei urmează să ajungă în aceste zile la Oradea.

Referindu-se la datoriile clubului FC Bihor, adică cei 900 de mii de euro, la cât se ridică insolvenţa şi datoriile curente (salarii neplătite, plăţi către furnizori etc), omul de afaceri clujean a spus că le va stinge într-un an şi jumătate.

Redactor: Nicolae Mihalcea
Editor web. Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri