FC Bihor trăiește! Tribunalul Bihor a amânat pe 29 septembrie luarea unei decizii referitoare la falimentul clubului

Data publicării:
faza de meci Olimpia FC BH

„Râd cu un ochi pentru că sunt fericit că am reuşit această amânare, dar plâng cu ochiul celălalt pentru că ştiu ce calvar va fi în continuare dacă nu vine nimeni lângă echipă", a declarat după aflarea deciziei Mircea Fodor, preşedintele FC Bihor.

FC Bihor a câştigat un răgaz cinci luni, însă problemele rămân. Fără un investitor care să achite datoriile, clubul rămâne pe marginea prăpastiei.

„Săptămâna asta pentru mine va fi exact ca şi cealaltă. Mă voi duce din casă în casă din nou, să caut bani pentru barem, pentru salvare. Dar nu mă plâng, nu e vorba de chestia asta, e vorba de faptul că nu va putea merge la infinit acest lucru", explică Fodor.

Jucătorii orădeni au primit vestea cu detaşare; pe 15 mai vor împlini o jumătate de an fără salariu. „Îi înţeleg şi nu-i condamn. Nu-i condamn! Repet acelaşi lucru, dar sunt obligat: un om care vine la lucru zi de zi şi nu-i plătit lună de lună cum reacţionează, ce fericire să mai aibă?!"

Un prim ajutor pentru FC Bihor ar putea veni dinspre Consiliul Judeţean Bihor, care a votat la începutul acestui an un buget de 500.000 de lei pentru formaţia orădeană.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Cristian Rusu

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri