FOTBAL. Cine îi urmează lui Nemeş la FC Bihor? Fostul preşedinte va preda marţi mandatul

Data publicării:
sport nemes 160315

Chiar dacă a decis să rămână la conducere până la finele jocului cu Olimpia Satu Mare, Viorel Nemeş a fost cel care a gestionat şi plecarea la Slatina, eliminând astfel orice temere a echipei în acest sens.

„Ne-a fost şi nouă greu, vă daţi seama că nu am primit bani din partea autorităţilor de anul trecut, din luna septembrie. Tot ceea ce am făcut în ultimele 6-7 luni a fost cu agoniseală", susţine Viorel Nemeş, ex-preşedintele FC Bihor.

Cu conturile goale, FC Bihor a ajuns pe 15 martie la patru salarii restante către jucători, iar termenul stabilit de judecătorul sindic pentru stingerea tuturor datoriilor din planul de insolvenţă, 5 mai, se apropie cu paşi repezi. Cu toate acestea Nemeş părăseşte optimist clubul din Iosif Vulcan.

„Va fi foarte greu, dar cu ajutorul din partea, nici nu ştiu, a unor societăţi, a unor oameni de bine, s-ar putea ca acest club să nu moară şi să meargă pe un făgaş normal."

Viorel Nemeş a ocupat funcţia de preşedinte la FC Bihor din luna iunie a anului trecut şi a avut ca obiectiv menţinerea echipei în cel de-al doilea eşalon.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri