FOTBAL. Cornel Țălnar vrea promovarea cu Luceafărul Oradea

Data publicării:
sport motivare Talnar

Instalat ca antrenor principal al Luceafărului Oradea la începutul acestei săptămâni, Cornel Ţălnar se declară încântat de alegerea făcută. Ambiţiile mari ale clubului, dar şi siguranţa financiară au fost două din motivele care l-au determinat pe tehnician să accepte postul.

„Este una din echipele cele mai serioase şi una din echipele care ce promite face şi eu cred că acesta este lucrul cel mai important pentru un fotbalist în ziua de azi", consideră Cornel Ţălnar, antrenorul Luceafărului Oradea.

Tehnicianul grupării bihorene a rămas impresionat și de baza sportivă a Luceafărului.

„Vreau să spun că aici, unde ne aflăm, este cel mai bun gazon din România la ora actuală. Deci, din toate diviziile. O bază sportivă superbă."

La un pas de promovare în sezonul trecut cu FC Braşov, fosta glorie dinamovistă speră ca acest obiectiv să fie îndeplinit la Oradea. Orașul de pe Criș nu a mai simțit gustul primei ligi de 14 sezoane.

„Poate putem face o treabă bună şi Bihorul să revină acolo unde sunt convins că de foarte mult timp visează. Să dea Dumnezeu ca la vara viitoare, pe perioada aceasta, să ne bucurăm de ceea ce poate nimeni nu crede în ultimul timp", a încheiat Cornel Ţălnar.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiță
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri