FOTBAL. CS Oşorhei şi FC Bihor se bat marţi pentru Cupa României

Data publicării:
sport fotbal cupa 240815

Pentru ambele combatante va fi debutul oficial în noul sezon. Chiar dacă sunt despărţite valoric de un eşalon, balanţa confruntării este păstrată în echilibrul de incertitudinea care a dominat în această vară atmosfera la FC Bihor.

„Nu vom ţine cont de ambiţii sau de anumite orgolii. Sunt convins că noi cu Oşorheiul avem o relaţie bună, chiar foarte bună. Deci, nu este nicio problemă, va fi un meci bun şi cine e mai bun să câştige", a declarat Gheorghe Silaghi, antrenorul FC Bihor.

Salvaţi de la dispariţie pe ultima sută de metri, roş-albaştrii nu vor putea etala cel mai bun 11. Speră, totuşi, la un rezultat pozitiv, menit să califice echipa în turul următor al Cupei.

„Noi am fi dorit să mergem mai departe, dar, dat fiind faptul că suntem pe ultima sută de metri, chiar pe ultimele ore, nu avem timp. Probabil vom trimite echipa de juniori, sau cu jucători de la echipa a doua."

Gazdele întâlnirii de mâine s-au calificat în turul patru după victoria la masa verde obţinută în turul trei, când ar fi trebuit să întâlnească pe CSC Sânmartin. Pentru FC Bihor în schimb este prima apariţie în acest sezon în Cupa României.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri