FOTBAL. CSM a preluat 200 de copii de la FC Bihor

Data publicării:
sport legitimare copii

Florin Birta, preşedintele CSM Oradea: „În acest moment am legitimat undeva de 150 de juniori care vor face parte din Centrul de Copii şi Juniori de la CSM, plus mai avem diferenţa până la peste 200 de copii care nu pot fi încă legitimaţi."

Noul centru de fotbal a semnat înţelegeri şi cu cinci din cei şapte antrenori ai FC Bihor. În schimb, Horia Rădulescu a acceptat să-şi continue activitatea la clubul Gym Mar Strong, iar fostul antrenor al juniorilor mari, Lucian Ulici, nu s-a regăsit pe lista CSM.

„Din cei şapte antrenori de la FC Bihor, de la Centrul de Copii şi Juniori, am adus cinci care se vor ocupa de aceste grupe de copii şi juniori. Ei vor avea fiecare, aşa cum spuneam şi la începutul înfinţării secţiei de fotbal, câte două grupe", spune Birta.

Cât priveşte activitatea juniorilor din sezonul viitor, în campionatele republicane ale federaţiei, totul va depinde de înfinţarea echipei de seniori. Dacă se va reuşi înscrierea acesteia în Liga a IV-a, juniorii A şi B vor face parte din această echipă. Restul grupelor vor evolua în campionatele aferente din judeţ.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri