FOTBAL. Două variante pentru Luceafărul: ori meci de campionat, ori joc amical

Data publicării:
sport luceafarul oficial

În primă fază au fost acceptate 21 de echipe, ceea ce înseamnă că nou promovata Luceafărul Oradea va avea etapă liberă. În acest caz elevii lui Florin Farcaş vor susţine sâmbătă un nou amical.

„Noi sperăm din tot sufletul să nu se întâmple, ca sâmbătă să putem să desfăşurăm prima etapă pentru că nu e uşor să ţii atâta timp în priză jucătorii, să încerci să te pregăteşti şi pe urmă să joci din nou un meci amical", susţine Florin Farcaş, antrenorul CS Luceafărul Oradea.

Totul depinde însă de hotărârea pe care o va lua în aceste zile formaţia Şoimii Pâncota. Dacă arădenii se vor retrage, federaţia va pune în aplicare cea de-a doua variantă, cu 20 de echipe. În acest caz, sâmbătă Luceafărul va juca acasă cu FC Braşov.

„Din fericire, primele două etape le avem acasă, cu Braşov, dacă se va desfăşura sâmbătă, şi următoarea etapă, tot acasă, cu Afumaţi", spune Farcaş.

În cazul în care Luceafărul va fi nevoită să apeleze din nou la jocurile test, adversarul de sâmbătă va fi formaţia doljeană CS Işalniţa.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri