FOTBAL. Erik Lincar, primul antrenament la Luceafărul

Data publicării:
sport lincar

După demisia lui Florin Farcaş, Luceafărul Oradea şi-a prezentat luni noul tehnician. Erik Lincar a condus prima prima şedinţă tehnică a noii sale echipe, moment ce a fost sinonim cu revenirea acasă după mai bine de 20 de ani.

Lincar s-a format ca jucător la FC Bihor şi Viitorul Oradea, de unde a şi prins de altfel primul său contract „afară", la Girondins de Bordeaux.

În conştientul meu eram sigur că va veni şi momentul în care voi ajunge la Oradea să antrenez. E adevărat că antrenez de cinci, şase ani. Mi s-a oferit această şansă de care mă bucur foarte mult”, a declarat Erik Lincar, noul antrenor al CS Luceafărul Oradea.

Cãlit în liga a doua pe banca Damilei Mãciuca şi cu experienţã în prima ligã ca secund a lui Marius Baciu la Chiajna, Lincar spune cã nu a fost greu de convins.

Această echipă oferă condiţii bune de pregătire. Are un patron care este cunoscut pentru seriozitatea lui. Noi acum trebuie să facem tot posibilul ca să mulţumim publicul spectator."

Erik Lincar a preluat Luceafãrul Oradea alãturi de fostul sãu coleg de la juniorii Bihorului, Zeno Bundea, care va ocupa funcţia de director sportiv. Postul de secund va fi ocupat în continuare de Cristian Lupuţ.

Ne cunoaştem de la vârsta de nouă ani. Am început fotbalul împreună la FC Bihor. Fiecare dintre noi a ajuns la un nivel înalt să joace, cel puţin Divizia A, aşa că nu văd de ce nu am putea să facem un grup şi o echipă şi ca staff tehnic”, spune Zeno Bundea, noul director sportiv al CS Luceafărul Oradea.

Olimpia Satu Mare va fi primul adversar pe care Lincar îl va întâlni, sâmbãtã, în deplasare, în calitate de antrenor al Luceafãrului.

Reporter: Nicolae Mihalcea

Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri