FOTBAL. FC Bihor a pierdut primul meci din noul campionat: 0-2 cu CS Mioveni

Data publicării:
sport bihor mioveni 310815

Piteştenii s-au impus, sâmbătă, pe stadionul Iuliu Bodola, cu scorul de 2-0 prin golurile semnate de Bogdan Stoica şi Torişte în minutele 10 şi 23. În afara celor două reuşite, fosta prim-divizionară nu a impresionat.

Claudiu Niculescu, antrenorul CS Mioveni: „Cred că a fost cel mai slab meci de când sunt antrenorul acestei echipe. Singurul lucru pozitiv după meciul de azi sunt cele trei puncte. În rest, multe, multe, foarte multe greşeli, lipsă de concentrare."

Oaspeţii s-au văzut cu sacii în căruţă încă după primele 45 de minute de joc, fapt ce le-a permis orădenilor să se apropie periculos de poarta apărată de Octavian Popescu. Ember, Mintaş şi Sulea s-au dovedit însă neinspiraţi, chiar şi când au fost singuri cu portarul.

„Noi am încercat, cu mijloacele pe care le-am avut, aşa cum ne-a, putut pregăti, să fim un partener de întrecere cât mai echilibrat. Am avut şi noi ocaziile noastre, au avut şi ei. Una peste alta, este o victorie meritată a echipei oaspete", spune Gheorghe Silaghi, antrenorul FC Bihor.

Pentru FC Bihor a fost al doilea eşec consecutiv în jocurile oficiale din noul sezon. Şansa revanşei este programată sâmbătă când Oradea va evolua pe terenul primului lider al seriei, Olimpia Satu Mare.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri