FOTBAL. FC Bihor s-a impus la Timişoara: 2-0 cu ASU Poli

Data publicării:
sport oli fc b 240815

Roş-albaştrii au rulat în inima Banatului întreg efectivul, fapt ce nu i-a împiedicat să se impuncă cu 2-0. Golurile au fost marcate de Chira, în minutul 68, şi de Cornea în minutul 70, ambele după două asisturi perfecte ale lui Cristi Andor.

„Pentru aşa ceva, pentru atmosfera aceasta, merită să joci fotbal. Băieţii chiar au rămas impresionaţi: ar fi bine şi la noi, la Oradea, să vină lumea din nou alături de club", a remarcat Gheorghe Silaghi, antrenorul FC Bihor.

În ciuda jocului bun făcut la Timişoara, Silaghi s-a arătat rezervat vizavi de campionat. Cu 11 echipe sortite retrogradării, tehnicianul speră să scoată maximum din fiecare meci. Asta deşi echipa sa a fost văduvită în această vară atât de pregătirea centralizată, cât şi jocuri de verificare.

„Pentru noi, să spun aşa, va fi un test fiecare meci. Pentru noi va conta fiecare punct şi tot adunând cărămidă cu cărămidă, sperăm până la urmă să ne clasăm cât mai onorabil şi să scăpăm de spectrul retrogradării."

Primele puncte pentru care FC Bihor va lupta în campionat vor fi puse în joc sâmbătă, de la ora 11, când Oradea va primi vizita celor de la CS Mioveni.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Mihai Pop/ Digi24 Timişoara
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri