FOTBAL. FC Hidişel rămâne singura echipă neînvinsă în liga a patra

Data publicării:
sport titlu 010414

În minutul 43, Sergiu Ciuciu a marcat în urma unui corner, pentru ca două minute mai târziu un contraatac purtat excelent de Răzvan Giura, să fie fructificat de Cuc.

„Noi nu ne dorim neaparat promovarea. Noi vrem să câştigăm fiecare meci. Meciul următor este cel mai important pentru noi şi ne dorim tot timpul victoria", recunoaşte Răzvan Giura, jucător la FC Hidişel.

Atacantul gazdelor, Lobonţ, a ratat o uriaşă ocazie la 0-1, dar şi-a răscumpărat greşeala în repriza a doua când a marcat cu un şut din apropiere. Până la final echipa lui Ciprian Dianu a ratat în câteva rânduri şansa egalării.

„Din păcate, plătim tribut ratărilor pe care le avem. Consider că un rezultat de egalitate era mai echitabil. Din păcate astăzi am pierdut dar continuăm lupta, mergem mai departe până la final. Vedem ce va fi până la finalul campionatului", spune Ciprian Dianu, antrenorului Crişul Sântandrei.

Lupta pentru supremaţie contiuă între patru echipe. Într-un alt meci derby, CSC Sânmartin a dispus de FC Paleu cu 3-0 şi a preluat şefia clasamentului cu 47 de puncte, la fel ca echipa din Paleu. FC Hidişel este pe trei cu 45 de puncte, iar Crişul Sântandrei este la cinci puncte în spatele primei clasate.

reporter. Victor Mihalcea
operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri