FOTBAL. Fortuna, nemiloasă cu Bihorul: FC Bihor - Fortuna Poiana Câmpina 1-3

Data publicării:
sp fortuna

Agresivi pe contraatac, oaspeții au deschis scorul în minutul 14 prin Honciu. Oradea a replicat imediat, dar a punctat doar la capitolul ratări prin Raymond Lukacs. Fortuna a găsit din nou drumul spre gol, în minutul 51.

O nouă breșă găsită de Munteanu pe partea stângă a fost finalizată de Minciună cu un șut de la 16 metri. Bihorul a sperat în revenire un minut mai târziu. Faultat în careu de Popescu, Lukacs a ratat penaltiul.

„După înfrângerea pe care am suferit-o sâmbăta trecută acasă, nemeritată, cu CSM Reşiţa, am pregătit extraordinar de bine jocul cu FC Bihor Oradea şi, spre bucuria noastră, încă o dată spun, am putut câştiga", spune Florin Stăncioiu, antrenorul echipei Fortuna Poiana Câmpina.

Raymond Lukacs, s-a revanşat în minutul 68. Faultat din nou în careu a înscris dar nu fără emoţii. Câmpina a refăcut diferenţa diferenţa de două goluri în minutul 75 Zsiga.

„Am făcut greşeli, am luat goluri, pot spune, aproape copilăreşte, dar asta este. Trebuie să ridicăm capul şi să mergem înainte", crede Alexandru Pelici, antrenorul FC Bihor.

Evoluţia cu trac a orădenilor a fost taxată de publicul spectator. Roş-albaştrii promit revanşa sâmbătă, la Pâncota, în compania unei alte nou promovate. Până atunci însă, Bihorul joacă marţi în Cupă cu Turda.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri