FOTBAL. Întâlnire surpriză la stadion. Jucătorii de la FC Bihor şi Mihai Giurgiu s-au aflat pentru prima dată faţă în faţă

Data publicării:
Mihai Giurgiu1

„Băieţii, de la început au fost alături de FC Bihor şi sunt în continuare. Încercăm să le rezolvăm toate problemele, să ajungem cu plăţile, să le facem plăţi. Aşteptăm să iasă actele de la Tribunal, exact cum aşteaptă şi Consiliul Judeţean ca să fiu preşedinte cu acte în regulă", a precizat Mihai Giurgiu, preşedintele Consiliului Director al FC Bihor.

Ca un făcut, prima întâlnire dintre jucători şi noul conducerea administrativă a clubului a avut loc chiar în ziua de salariu.

„Ne bucurăm că a ajuns într-un final la noi, chiar dacă, probabil, trebuia să vină mai repede. Dar e bine şi mai târziu şi din punctul lui de vedere lucrurile vor intra în normal. Ne-a dat nişte asigurări că ne vom primi salariile", a confirmat Cristian Andor, căpitanul FC Bihor.

Dialogul dintre cele două părţi pare să fi avut efectul aşteptat.

„Atmosfera este un pic mai bună, suntem mai optimişti. Sperăm să şi obţinem rezultatele necesare ca să avem. Să venim cu un moral cât mai bun", a declarat Gheorghe Silaghi, antrenorul FC Bihor.

Din lotul de 26 de jucători pe care îl are FC Bihor, cinci sunt din vechiul lot. Aceştia nu şi-au mai încasat salariile de şapte luni. La rândul lor, antrenorul, maseurul şi magazionerul echipei au de încasat remuneraţia pe ultimele nouă luni.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri