FOTBAL, liga a doua. Luceafărul țintește a patra victorie consecutivă

Data publicării:
sport lucerafarul

Luceafărul Oradea vrea să se întoarcă cu toate cele trei puncte din confruntarea de pe Bega cu Politehnica Timișoara. Bănățenii antrenați de Bogdan Andone sunt pe locul 7 și au strâns deja 24 de puncte.

Deși bihorenii au un moral bun după cele trei victorii consecutive, confruntarea cu bănățenii nu va fi deloc ușoară, crede principalul Cristi Dulca.

„Ne așteaptă o deplasare foarte dificilă cu un antrenor tânăr cu foarte multă experiență , pentru că a antrenat în liga secundă, a fost secundul lui Marius Șumudică la Astra o lungă perioadă, ambițios fost coleg cu mine la Rapid.
Aș fi mulțumit să facem un joc bun la Timișoara și să venim cu toate cele trei puncte.”

Antrenorul bihorenilor a vorbit și despre evoluția lui Bruno Rocha. Atacantul a marcat primul în gol în tricoul Luceafărului chiar la meciul de debut împotriva celor de la Pandurii Târgu Jiu.

„Bruno a fost la antrenamente; nu știam 100% dacă o să reușim să îl legitimăm, e un jucător tehnic, cu forță, dar încă nu e pregătit 100%.”

Din lotul banățenilor fac parte, printre alții, Ioan Mera, Adrian Poparadu şi Cornel Predescu, jucători cu state vechi în Liga 1.

Confruntarea dintre ASU Poli Timișoara și Luceafărul va avea loc duminică, de la ora 14, pe stadionul Dan Păltinișanu.

Reporter: Claudiu Mihuț
Operator: Norbert Hegedus
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri