FOTBAL. Liga a II-a | Luceafărul poate decide promovatele

Data actualizării: Data publicării:
sport luceafarul

Cu patru etape rămase disputat în două săptămâni, lupta pentru promovare pare mai aprinsă ca oricând în liga secundă. Dacă Juventus București și-a asigurat prima poziție, nu mai puțin de patru echipe speră la o clasare pe podium. Acest lucru le-ar aduce biletele spre primul eșalon sau spre baraj.

UTA, Sepsi Sf. Gheorghe, CS Mioveni și FC Brașov sunt echipele rămase în cursa în care un cuvânt de spus va avea și Luceafărul Oradea.

"În patru etape nu cred eu că toate trei vor câștiga toate meciurile. Sunt convins că nu vor câștiga toate meciurile... care echipă va gestiona mai bine lucrurile, că sunt acolo, la un punct", spune Alexandru Kiss, antrenorul CS Luceafărul Oradea.

Formația orãdeanã va arbitra în douã rânduri acest duel al promovãrii. Peste o sãptãmânã Luceafãrul va primi vizita Mioveniului, iar pe 27 mai va evolua pe terenul celor de la FC Brașov.

"După clasament și după ce am văzut, eu zic că SEPSI și UTA au o șansă în plus, 1%. Cred că Brașovul nu. Pe Brașov nu o consider favorită - prea multe puncte au pierdut în ultimele șapte, opt etape", susţine Kiss.

Între locul doi, ocupat actualmente de UTA și locul cinci, unde se află FC Brașov, e o distanțã de doar șapte puncte.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri