FOTBAL, Liga a II-a | Primul eşec pentru Luceafărul: 1-2 cu Ripensia Timişoara

Data publicării:
sport luceafarul ripensia

Luceafarul rămâne cu un singur punct după primele două etape de campionat, ambele susţinute acasă. După remiza din runda inaugurală, cu Sportul Snagov, formaţia orădeană a contabilizat, sâmbătă, prima înfrângere a sezonului, 1-2 cu Ripensia Timişoara.

„A fost al doilea meci a nostru, a fost un meci pe care aş vrea să-l uităm cât mai repede, un meci care pe mine m-a dezamăgit foarte mult din punct de vedere al rezultatului", a declarat, după partidă, Florentin Petre, antrenorul secund al Luceafărului.

Orădenii au cedat puncte pentru a doua oară consecutiv după ce s-au aflat în avantaj pe tabelă. Golul marcat de Herghelegiu, în minutul 51, a fost anulat de două faze fixe ale oaspeţilor. Mai întâi în minutul 67 şi apoi în minutul 75.

"Cred că trebuie să dăm două, trei goluri ca să putem să primim unul. Adică, din punct meu de vedere, în momentul în care... Am fost crescut şi educat altfel. În momentul în care conduc, niciodată să nu cedez", a explicat Florentin Petre

Cu minus cinci la "adevăr" după doar două etape, Luceafărul va avea runda viitoare prima deplasare a sezonului, în fieful celor de la ASA Tg. Mureş.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri