FOTBAL. Lotul Luceafărului Oradea, definitivat până la cantonament

Data publicării:
sport program cantonament Luceafarul

Cea mai grăbită echipă din liga a doua, Luceafărul Oradea şi-a stabilit programul pregătirilor. Pe 13 ianuarie echipa va efectua vizita medicală, iar pe 18 ianuarie, Cristian Lupuţ speră să aibă tot lotul de 24 de jucători care va intra în cantonamentul la Băile Felix.

„Au mai fost ceva jucători cu oferte din Liga I, dar a fost doleanţa lor să rămână în cadrul lotului. Probabil dacă se va mai ivi ocazia la vreun jucător să meargă la mai bine clubul, eu cred că nu i se va opune - drept dovadă plecarea lui Pap şi Păcurar", a declarat Cristian Lupuţ, antrenorul CS Luceafărul Oradea.

Tehnicienii Luceafărului sunt atenţi şi la ceea ce se întâmplă în Liga a doua unde pauza de iarnă e pe cale să facă noi victime. CSM Râmnicu Vâlcea şi Unirea Tărlungeni sunt la un pas să se retragă, la fel cum au făcut-o Berceniul şi Pâncota. O parte dintre jucătorii celor două echipe ar putea intra în atenţia formaţiei orădene.

„Nouă nu ne rămâne decât să ne pregătim şi să jucăm. Câte meciuri, cum, asta nu noi hotărâm, cei din Federaţia Română de Fotbal hotărăsc lucrul acesta. Noi trebuie să fim pregătiţi pentru orice meci pe care îl avem de disputat", spune "principalul" Lupuţ.

Luceafărul are deja programate şase jocuri amicale. Primul va avea loc pe 1 februarie, în compania celor de la Crișul Chișineu-Criș. Din 4 până pe 18 februarie, bihorenii vor juca cu Ripensia Timișoara, ASU Poli Timişoara, Naţional Sebiş, Sănătatea Cluj şi Crişul Sântandrei.
Campionatul se va relua pe 25 februarie.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri