FOTBAL. Luceafărul a promovat în liga a doua. Echipa orădeană a învins-o cu 2-0 pe Unirea Jucu

Data publicării:
sport luceafarul promovare

Lider autoritar în seria a cincea a ligii a treia, clubul orădean s-a impus sâmbătă, 2-0, în ultima dispută de pe teren propriu, cu Unirea Jucu.

Salif Nogo, fundaş CS Luceafărul Oradea: „A fost un sezon reuşit pentru noi, cum ne-am dorit, să câştigăm toate jocurile şi să promovăm. Aşa a fost să fie, suntem foarte bucuroşi."

Sergiu Arnăutu, atacant CS Luceafărul Oradea: „Cred că am avut cea mai bună echipă, cea mai în formă echipă şi cred că această promovare este meritată."

Deşi promovată matematic încă de vineri seară, o dată cu retragerea din campionat a celor de la Sighetu Marmaţiei, Luceafărul a vrut să demonstreze că este campioana seriei şi datorită jocului din teren.

"S-a văzut că suntem un grup unit, cu jucători foarte buni, şi nu cred că s-a pus vreodată problema echipei care promovează", a comentat căpitanul CS Luceafărul Oradea, Ionuţ Hlincă.

„Am rămas conectaţi să facem un spectacol pe teren pentru public, că merită să câştigăm toate meciurile; asta ne-am propus de la început şi nici ultimul meci nu-l lăsăm", spune Constantin Roşu, atacantul CS Luceafărul Oradea.

Pentru Luceafărul campionatul se încheie etapa viitoare, la Dej. În ultimele două runde ale seriei, formaţia orădeană va câştiga la masa verde prin retragerea celor de la Bălan şi Sighet.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri