FOTBAL. Luceafărul bate pe "Iuliu Bodola": 4-1 cu ASU Poli Timişoara

Data publicării:
sport luceafarul fotbal timisoara

A plouat cu goluri la prima victorie a Luceafărului în 2017. Într-un joc disputat sâmbătă pe stadionul „Iuliu Bodola" din Oradea, gruparea bihoreană s-a impus la scor, 4-1, în etapa a 28-a a ligii secunde, cu ASU Poli Timişoara.

„Era pe undeva ceva normal, spun eu, după două jocuri bune. Şi la Călăraşi, chit că am pierdut cu 3-2, dar am jucat bine, la UTA iarăşi am jucat bine. Azi şi mai bine fiindcă am dat şi patru goluri", a declarat, după meci, Alexandru Kiss, antrenorul CS Luceafărul Oradea.

Seria golurilor orădene a fost deschisă de Adrian Bedea, în minutul 23, după care Cordoş, în minutul 48, a mărit diferenţa cu un gol de generic. Şapte minute mai târziu, Arnăutu a reluat la colţul lung o centrare de pe partea stângă. În minutul 77, Chiş-Toie a profitat de naivitatea devensivei adverse, iar Luceafărul a dus scorul la 4-0.

„Am marcat patru goluri, prima victorie din acest an, putem spune că este cel mai bun meci. Am mai făcut partide bune, dar norocul nu a fost cu noi. Ghinionişti în mare parte a campionatului", consideră Adrian Bedea, jucătorul CS Luceafărul Oradea.

ASU Poli Timişoara a înscris golul de onoare în minutul 78, după ce Gălan a nimerit transversala în minutul 72.

„Am luat goluri foarte uşor. Noi am fost preocupaţi de joc; dacă luăm jocul în ansamblu sunt destul de mulţumit, dacă ne uităm după rezultat putem spune că a fost dezastru", susţine Sorin Brândescu, antrenorul ASU Poli Timişoara.

În etapa viitoare, Luceafărul va evolua la Baloteşti.

Reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Robert Rezmuves
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri