FOTBAL. Luceafărul, egalat printr-un autogol în meciul cu Dunărea Călăraşi

Data publicării:
sport luceafarul remiza 120916

Cea de-a doua victorie a Luceafărului în actualul sezon se lasă aşteptată în continuare. Formaţia orădeană a încheiat la egalitate, 1-1, etapa a şasea din liga secundă, în care a primit vizita Dunării Călăraşi.

Fosta pretendentă la promovarea în prima ligă a fost dominată clar de gazde, însă şansa a fost de partea ei. Cu Erik Lincar pe bancă la primul meci în faţa propriilor suporteri, Luceafărul a construit cu răbdare fiecare acţiune de atac.

Marile ocazii de gol le-au aparţinut, însă, oaspeţilor în primele 45 de minute. Şarja ofensivă a Luceafărului a continuat şi în repriza secundă, dar Arnăutu şi Roşu l-au evidenţiat pe Cezar Lungu, în vreme ce Ţegle a luat bara la ţintă, în minutul 50.

În cele din urmă, acţiunile jucătorilor orădeni au prins contur în minutul 72. Centrarea lui Păcurar a fost reluată în poartă de nou intratul Bedea, la chiar prima sa atingere de balon.

Avansul minim luat de Luceafărul părea să fie suficient pentru o a doua victorie, însă fatidicile ultime secunde de joc au lovit din nou formaţia orădeană. După golul încasat în minutul 94 la Satu Mare, Luceafărul a încasat un nou gol după minutul 90. Şutul lui Şandru a fost deviat în proprie poartă de Florin Ilie şi Dunărea Călăraşi a plecat de la Oradea cu un punct nesperat.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri