FOTBAL. Luceafărul Oradea - cu salariile la zi, dar restanți pe teren

Data publicării:
sport luceafarul 161117

Nemulțumit după înfrângerea de la Timișoara, unde Luceafărul a fost învinsă de ASU Politehnica, principalul bihorenilor, Cristian Dulca, a venit cu un mesaj pentru jucătorii săi: e nevoie de cât mai multe victorii până la întreruperea campionatului pentru a ieși din zona fierbinte.

Dulca a anunțat că în iarnă va face o analiză și va decide ce jucători va păstra în lot.

Tot în decembrie vor începe negocierile cu jucători pe care clubul vrea să-i legitimeze în retur. În vizor sunt mai mulți fotbaliști cu prezențe în primele două eșaloane.

"Vreau să felicit în primul rând conducerea pentru că a făcut eforturi deosebite de a plăti salariile și primele la zi, deci putem spune că suntem o echipă privilegiată din acest punct de vedere. Pentru că în ziua de azi sunt echipe cu probleme financiare extrem de mari", susţine Cristian Dulca, antrenorul Luceafărului Oradea.

În ciuda acestor condiții, Luceafărul Oradea ocupă locul 18 în clasament cu doar 16 puncte. Echipa a avut o evoluție slabă la început de campionat, atunci când pe banca tehnică s-au aflat Cornel Țălnar și Florentin Petre.

Redactor: Claudiu Mihuț

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri