FOTBAL. Luceafărul Oradea dă piept cu primul lider al Ligii a II-a

Data actualizării: Data publicării:
sport meci

Primul lider al ligii secunde vine, sâmbătă, la Oradea. Ripensia Timişoara, echipa care în urmă cu o săptămână a înscris nu mai puţin de 16 goluri în poarta juniorilor de la Foresta Suceava, a pus în gardă Luceafărul.

"Întâlnim o echipă bună, O echipă care a marcat 16 goluri. Asta ne dă de gândit foarte mult, pentru că asta înseamnă că au avut continuitate în faze de poartă şi la faza de finalizare", a declarat Florentin Petre, antrenorul secund CS Luceafărul.

Duelul dintre cele două formaţii este unul între elan şi dorinţa de victorie. Nou promovata în liga secundă pare şi ea hotărâtă să încurce Luceafărul. În schimb, cu lecţia învăţată după semi-eşecul cu Sportul Snagov, formaţia orădeană nu concepe decât victoria în cel de-al doilea meci consecutiv de pe teren propriu.

"Noi avem speranţa că (...) vom realiza un meci bun, un meci în care să marcăm goluri, să aducem suporterii la stadion", a spus Florentin Petre.

Partida contând pentru etapa a doua a Ligii secunde la fotbal va începe sâmbătă, la ora 11, şi este găzduită de stadionul „Iuliu Bodola".

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri