FOTBAL. Luceafărul Oradea, doar remiză cu "lanterna roşie" a ligii a doua

Data actualizării: Data publicării:
sport luceafarul stiinta

La ultima prezenţă din an în faţa propriilor suporteri, Luceafărul Oradea a ratat șansa de a evada din zona locurilor retrogradabile. „Lanterna roşie" a ligii secunde, Ştiinţa Miroslava, a plecat de la Sînmartin cu un punct, după remiza 1-1.

„Pot să spun că am pierdut două puncte extrem de importante. Nu prea sunt multe de zis de joc, decât faptul că am ratat nepermis, nepermis de mult. S-au făcut greşeli şi la golul primit", consideră Cristian Dulca, antrenorul Luceafărului Oradea.

Nou promovata în liga secundă a aşteptat cuminte greşeala adversarului şi aceasta a venit pe final de meci. Golul marcat de Luceafărul în minutul 32, prin Vlad Rusu, a fost anulat de moldoveni cu 18 minute înainte de final, prin Corban. Asta chiar dacă timp de aproape o oră, oaspeții au evoluat cu un jucător mai puţin pe teren.

„Ne-am temut de acest joc. Veneam după o serie de rezultate negative, dar în urma unor evoluţii destul de bune a jucătorilor pe care îi antrenez, le-am spus şi înainte de joc, este imposibil ca fotbalul să nu te răsplătească", a declarat, după meci, Adrian Kereszy, antrenorul Ştiinţei Miroslava.

În ultima etapă a turului de campionat, sâmbătă, Luceafărul Oradea se va deplasa la Suceava, pentru confruntarea cu Foresta.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri