FOTBAL. Luceafărul Oradea, remiză albă cu UTA "Bătrâna Doamnă"

Data publicării:
sport luceafarul UTA

Luceafărul Oradea a trecut cu bine peste dificila confruntare cu UTA „Bătrâna Doamnă". Lovitura de începere dată de Emeric Jenei, invitat special la Şiria, localitate care i-a conferit duminică titlul de cetăţean de onoare, le-a purtat noroc orădenilor. Aceştia s-au întors cu un punct după remiza albă obţinută în faţa uneia dintre candidatele la promovarea în prima ligă.

„Un punct scos la UTA totdeauna este aproape ca o victorie. Primul meci când nu am luat gol, acesta a fost şi primul nostru obiectiv", a dezvăluit Alexandru Kiss, antrenorul CS Luceafărul Oradea.

Arădenii au fost responsabili cu ocaziile. Manea l-a încercat primul pe Goia, pentru ca fostul căpitan al Bihorului, Cristi Andor, să nimerească bara.

Nici golgheterul Adrian Petrea nu a fost mai inspirat, iar pe final Andor a mai nimerit o dată bara. Astfel, UTA a ratat şansa de a reveni pe podiumul ligii secunde.

Au fost şi unele decizii care ne-au frânat, pentru că e corner clar şi dă aut de poartă. S-au pierdut încă trei minute, se mai pierde încă un minut, îi lasă, dă cartonaş galben în minutul 89 la portar", şi-a manifestat nemulţumirea Laurenţiu Roşu, antrenorul echipei UTA „Bătrâna Doamnă".

În etapa viitoare, a 28-a, Luceafărul va primi vizita celor de la ASU Poli Timişoara.

Redactor: Nicolae Mihalcea
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri