FOTBAL. Luceafărul Oradea, victorie după şapte etape de secetă

Data publicării:
sport victorie luceafarul Olimpia

Şapte etape a aşteptat Luceafărul Oradea pentru a se putea bucura de o nouă victorie în campionat. Succesul de sâmbătă, 2-1, cu Olimpia Satu Mare, este al doilea în acest sezon şi a venit la momentul oportun, în compania unei contracandidate în cursa pentru supravieţuire.

„Sunt fericit pentru cele trei puncte şi până la urmă doar asta a contat în economia jocului, chiar dacă am avut şi avem în continuare probleme de efectiv", a precizat Cristian Dulca, antrenorul Luceafărului Oradea.

În duelul dintre fostul rapidist Cristi Dulca şi ex-stelistul Zoltan Ritli, primul a ieşit învingător după un meci în care echipa sa a fost condusă din minutul 34. Orădenii au avut forţa să revină după pauză, prin golurile semnate de Antohi, în minutul 48, şi Vlad Rusu, în minutul 61.

„Aveam nevoie neapărat de un rezultat pozitiv. Din păcate, este al doilea meci în care pierdem, după cel de la Miroslava, tot aşa cu 1-2. Sunt două echipe pe care, dacă reuşeam un rezultat pozitiv, le ţineam la subsolul clasamentului. Aşa le-am resuscitat şi suntem şi noi aproape de zona retrogradării”, a declarat Zoltan Ritli, antrenorul Olimpiei Satu Mare.

În urma acestei victorii Luceafărul a acumulat zece puncte şi s-a distanţat la trei lungimi de ultimul loc, ocupat de Foresta Suceava. Pentru Oradea urmează însă două etape de foc: prima în deplasare, cu UTA, după care acasă, cu Pandurii Tg. Jiu.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri