FOTBAL. Luceafărul, primul antrenament oficial sub comanda lui Cornel Ţălnar

Data actualizării: Data publicării:
talnar si petre

Cornel Țălnar a condus luni după-amiază primul antrenament al noii sale echipe, Luceafărul Oradea, în vederea pregătirii noului sezon competițional. Tehnicianul care ultima dată a stat pe banca Brașovului a ales pentru al doilea campionat consecutiv să lucreze în liga a doua, unde are planuri mari cu noua sa echipă.

“Să încercăm marea cu degetul și sperăm ca împreună cu lotul actual, cu jucători care vreau să-i aducem, să putem face o echipă competitivă care să ne facă să ne gândim chiar la promovarea în prima ligă”, a dezvăluit Cornel Ţălnar o parte din planurile pentru noul sezon.

Cuvântul "promovare" pare să fie și favoritul vestiarului pentru noul sezon. 16 jucători au fost prezenți la prima ședință de antrenament condusă de Cornel Țălnar pe baza sportivă din Sînmartin.

“Noi ne propunem să ne clasăm cât mai sus în campionat, cel puțin locul 1-5 să fim la turul campionatului, și dacă se poate să și promovăm. (...) Sperăm să fie cu acei jucători care să vină să ne ajute să putem face acest pas”, a spus şi Constantin Roșu, căpitanul CS Luceafărul Oradea.

Noul tehnician al orădenilor s-a arătat deranjat că, deși toate echipele din liga a doua au revenit la pregătiri, federația nu a stabilit încă data la care va începe noua ediție de campionat.

Numai la noi se întâmplă acest lucru. Noi începem campionatul, dar nu știm exact în ce dată”, spune Ţălnar.

Formația orădeană va rămâne cantonată în Sînmartin până pe 2 iulie, după care își va muta cartierul general timp de 12 zile în cantonamentul de la Mallnitz, Austria. Acolo bihorenii vor fi găzduiţi de hotelul deținut de vicepreședintele Comisiei Tehnice a FRF, Marcel Pușcaș.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiță
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri